Billedserier

2016 Harzen
Billeder fra klubtur til Harzen
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Klubmesterskab


Klubmestre 2013: Jesper Buur og Lars Kongsted

Søndag den 15. september 2013 skulle klub mesterskaberne i Snejbjerg Cykelmotion afgøres. Vejret så ikke for lovende ud fra morgen af, - det regnede. Men men vejrguderne var med os, og kl 9.30 stoppede regnen.

Kl. 9.45 begyndt de første ryttere at ankomme. De tjekkede ind hos Mariann Mikkelsen og Karen Madsen, som var ansvarlige for afvikling af mesterskaberne. Der kom i alt 20 ryttere til start. De blev sat sammen to og to, og herefter skulle holdet finde ud af hvor lang tid de regnede med, det ville tage at cykle 53 km. Efter lidt snak frem og tilbage, var alle nået frem til en forventet slut tid. Tiden blev afleveret til tidtagerne. Herefter blev rytterne sendt af sted.

Nu var det ellers bare at vente på, at de første kom tilbage. Hurtigste tid var gættet til 1 time og 36 min. Og det var et rigtigt godt gæt, for det var det vindende hold, der havde gættet på denne tid. De kom ind i tiden 1.35.40, en tidsforskel på 20 sekunder. De heldige vindere var Jesper Buur og Lars Kongsted, og det skal så stå hen i stilhed, at de ikke er lokalkendte i området.

Efter et veloverstået klubmesterskab, var der mulighed for at indhente de forbrændte kalorier med en grillet frankfurter med brød, samt øl og vand.

Mariann M og Karen takker for hyggelig søndag i klubmesterskabets tegn.
snejbjergcykelmotion.dk  |   Cykelmotion afdelingen  |   Snejbjerg Hallen |   Nørretanderupvej 28  |   7400 Herning  |   info@snejbjergcykelmotion.dk